Bienala Nationala de Arhitectura 2014

Uniunea Arhitectilor din Romania in colaborare cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti organizeaza intre 15-30 octombrie 2014 cea de a XI-a editie a Bienalei Nationale de Arhitectura, cu tema:

DILEMELE SI PROVOCARILE SPATIULUI ARHITECTURAL (ROMANIA, 2013-2014)

Expozitia – concurs va fi structurata pe 7 sectiuni si va cuprinde lucrarile executate ori publicatiile editate in ultimii 2 ani de arhitecti cu drept de semnatura, urbanisti, arhitecti de interior, conductori arhitecti, designeri, scenografi, restauratori, istorici si critici de arta si arhitectura.

Expozitia este acompaniata de conferinte, mese rotunde si lansari de carte de arhitectura. Se vor acorda 7 premii, medalia Presedintelui UAR si Medalia Opera Omnia.

Presedintele Bienalei Nationale de Arhitectura este arh. Dan Sergiu Hanganu, prof.dr.h.c. al Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti. Comisarul bienalei este prof.dr.arh. Sergiu Nistor.

Calendarul evenimentelor

pentru mai multe detalii aici pe siteul oficial

Bookmark and Share
Posted in deToate Tagged with: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: