ROCAD

Mi-a atras atentia evenimentul ROCAD care celebreaza ultimele noutati din arhitectura si design.

Ce se intampla la ROCAD ?

1. Prezentari, discutii deschise si intalniri cu invitatii speciali de peste hotare – castigatori ai Premiilor Pritzker, presedinti de asociatii de design internationale si arhitecti de talie mondiala.

2. Expozitie de produse-vedeta a firmelor din domeniu – respectand tema generala a evenimentului: “new arrivals in architecture and design”, companiile vor expune cele mai recente produse ale lor.

3. Concursuri specializate – cu participarea companiilor prin produse care fac parte din cea mai recenta linie lansata reprezentand gama de top curenta a acestora.

4. Concursuri de standuri in care juriul va fi reprezentat pe de o parte de invitati din arhitectura si design din strainatate si pe de alta parte de publicul vizitator al ROCAD (ex: „cel mai frumos stand”, „cea mai dinamica echipa de stand”, „cel mai interesant produs expus in standuri”). Prin aceasta ROCAD nu reprezinta un complex standard de standuri, ci incearca sa incurajeze participarea la expozitie prin creativitate si originalitate in realizarea unor standuri care sa puna foarte bine in evidenta produsele expuse.

6.Sesiuni de Pecha Kucha – prezentari pe teme concrete de specialitate, dar si abstracte generatoare de dezbateri. Pecha Kucha reprezinta o forma dinamica de prezentare – 20 de slide-uri sunt expuse in 20 de secunde, 6 minute si 40 de secunde durand intreaga prezentare.

7.Forum de oameni de afaceri – organizarea unor intalniri structurate intre dezvoltatori imobiliari, constructori si arhitecti.

8.Mese rotunde cu factori decizionali din lumea arhitecturii – primari, arhitecti-sefi de judete, arhitecti-sefi de municipii.

9.Intalniri ale asociatiilor din arhitectura si design locale si internationale.

sursa  http://www.rocad.org.ro

  pentru mai multe detalii click pe linkul de mai sus

Evenimentul cuprinde :

Public asteptat la ROCAD:

  •  arhitecti;
  •  designeri;
  •  dezvoltatori imobiliari;
  •  constructori;
  •  retaileri;
  •  facility managers;
  •  autoritati publice locale.
Si noi studentii ?
Bine ca iesim si noi pe plan international cu ceva in acest domeniu .

Un eveniment din Romania care vrea sa fie e amploare . a aparut si pe Archdaily

Bookmark and Share
Posted in deToate Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: