Arhitectul Martin Lesjak prezinta „Public building of the year”, in aprilie, la Bucuresti

Arhitectul Martin Lesjak prezinta „Public building of the year”, in aprilie, la Bucuresti

RollingStones – MakingOf from GBP Productions on Vimeo.

Video proiect: http://vimeo.com/62644649

In perioada 7-8 aprilie 2014, la Bucuresti va avea loc cea de-a patra editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura GIS, unde arhitectul Martin Lesjak va prezenta proiectul Rolling Stones, proiect ce a castigat marele premiu LEAF Interior Design Awards 2013, la categoriile Public Building of the Year si Overall Winner.

Lucrarea Rolling Stones, numita si „Public building of the year” a fost realizata de biroul de arhitectura INNOCAD si reprezinta un nou centru de informare pentru Graz Tourismus, Austria. Arhitectii au apelat pentru reamenajarea cladirii la un design remarcabil prin utilizarea pietrelor „Murnockerl”. Pietrele sunt deosebite deoarece sunt aduse de rau si rotunjite de puterea apei.

Biroul de arhitectura INNOCAD infiintat de arhitectul Martin Lesjak a realizat numeroase proiecte de-a lungul anilor, precum: sediul Samsung din Viena, sediul Microsoft din Viena, XAL Corporate Architecture, departamenul ambulatoriu de neurologie din cadrul LKH Feldbach, sediul Voestalpine, cladirea rezidentiala si de birouri Am Kai din Graz, cladirea rezidentiala si de birouri Rose am Lend, nominalizata la Styrian Provincial Construction Prize, precum si cladirea rezidentiala si de birouri Golden Nugget. Aceasta din urma a castigat Premiul Special la categoria Residential Buildings din cadrul TECU Architecture Award 2005 si Premiul international pentru arhitectura VELUX 2006.

Competitiile de arhitectura si design castigate in 2012 includ Future Lab Competition, Viena, unde a obtinut Premiul I pentru proiectul Rolling Stones, Graz si Premiul I pentru HQ OBB Vienna. In 2011, INNOCAD a obtinut acelasi premiu si pentru  pentru XAL Corporate Architecture si Tree of Life – capela protestanta a spitalului de stat Graz.

La GIS 2014, alaturi de Martin Lesjak participa arhitecti si designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, castigatori ai concursurilor internationale la sectiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidential, sport, bai si multe altele.

Expoconferinta de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, LAUD, RIFF si CONTRACTOR.

Data, locatia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferinta – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitie tematica
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania
Sponsori: ABB, BASF, SKYLUX
Partener media principal: Igloo
Partener de comunicare: Zeppelin
Partener Media Online: Spatiul Construit
Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde si Acoperisuri, Revista Constructiilor, E-architect, Archilovers
Website: www.iegis.ro
Contact: gis@abplusevents.com

Bookmark and Share
Posted in deToate, Uncategorized Tagged with: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: