Târg de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii

27 martie 2013, Palatul Copiilor, BUCURE?TI

Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza un nou targ de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii. Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2013 la Palatul Copiilor din Bucuresti, incepand cu ora 9.00.

Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor are placerea de a va invita sa fiti alaturi de la aceasta campanie de recrutare specializata, organizata exact inainte de inceperea sezonului de constructii.

Accesul la targ este GRATUIT,  in limita locurilor disponibile. Companiile participante vor avea la dispozitie, pe principiul primul venit-primul servit, urmatoarele facilitati:

  • Stand individual personalizat ;
  • Acces internet;
  • Welcome coffee si bufet suedez;

Totodat?, persoanele care sunt interesate sa lucreze in domeniul constructiilor sunt asteptate sa isi depuna CV-urile la standurile companiilor ofertante de locuri de munca.

Evenimentul va fi unul larg mediatizat, iar pentru a va face o idee despre amploarea evenimentului va invitam sa vizualizati site-ul oficial al proiectului  http://www.picas.org.ro, unde veti gasi informatii despre targurile anterioare.

Feed-back-ul primit de la companiile participante de anul trecut a fost unul extrem de pozitiv, acestea apreciind calitatea CV-urilor primite datorata specializarii evenimentului pe un singur sector, acela al constructiilor.

De asemenea, va invitam sa descoperiti www.picas.ro, singurul portal de recrutare din Romania dedicat exclusiv sectorului de constructii.

Accesul la targul de locuri de munca si la serviciile de recrutare prin intermediul portalului www.picas.ro si a centrelor PICAS sunt GRATUITE, acestea fiind dezvoltate in cadrul proiectului „ Centre PICAS- Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul de constructii“, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, INVESTESTE IN OAMENI!

Informatii suplimentare privind proiectul PICAS, puteti afla la adresa www.picas.org.ro.

Persoana de contact pentru detalii si inscrieri:

Agnes NICOLAESCU
Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor

Tel: + 40 021. 212 37 62/63/64; Mobil: 0735 735 445

Email: agnes.nicolaescu@cmc.org.ro

Website: www.picas.org.ro , www.cmc.org.ro

www.picas.ro – Singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construc?ii

Bookmark and Share
Posted in deToate Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: